Címkék

2013. február 6., szerda

Vixx - 'On and On' klip +infó

Most egy olyan együttesről szeretnék írni egy kicsit, akik bár már nem olyan újak, mégis kicsit kisodródtak a fő áramlatból, de mégis mindig vissza-vissza küzdik magukat a középmezőnybe. A hat főből álló banda a Jellyfish Entertainment alatt debütált még a tavalyi évben. Első  megjelenésük az Mnet egyik valóságshowjában a Myidol-ban volt, ahol Brian Joo - Letthis die mellet Seo In Guk - Shake it Up slágerében működtek közre. 2012 Májusában jelent meg első lemezük Super Hero címen. A srácok külföldön is promotálták új lemezüket, valamint részt vettek a "elly Fish Winter Project"-ben is cégtársaikkal karöltve. Még ez év augusztusában kiadták második kislemezüket a Rock Ur Body-t, majd ezek után az új év egy igazi újdonsággal kecsegtetett számunkra.
Én eddig csak hallgattam a számaikat, mert mindegyik nagyon kellemese pop nóta, de nem kaptam semmi pluszt, mondhatni nem okoztak katarzist. Ellenben az új mini albumon található On and On teljes mértékben magával ragadott! A klip annyira nem nyerte el a tetszésem, az élő előadások sokkal ütősebbek a srácok előadásában. Még pár szó a tagokról és jöhet is a klip!
Nem szeretnék még nagyon részletes beszámolót írni, ugyanis még elég kevés, mérvadó információ áll rendelkezésre a fiúkról. A fontosabb tényeket viszont mindenképpen felteszem, hogy kicst közelebb érezhessük magunkhoz őket.

 Név: Cha HakYeon (차학연)
Szín padi név: N
Születési év: 1990. Június 30. 
Magasság: 180 cm
Súly: 65kg
Pozíció: Leader, Dance & Vocal






Név: Jung TaekWoon (정택운)
Színpadi név: Leo
Születési év: 1990. November 10. 
Magasság: 183 cm
Súly:  63kg
Pozíció: Main vocal




Név: Lee JaeHwan (이재환)
Színpadi név: Ken
Születési év:1992. Április 6.
Magasság: 180 cm
Súly: 65 kg
Pozíció: Main vocal





Név: Kim WonShik (김원식)
Színpadi név: Ravi
Magasság: 183 cm
Súly:  65kg
Születési év: 1993. Február 15. 
Pozíció: Rap & Dance



Név: Lee HongBin (이홍빈)
Színpadi név: Hongbin
Születési év: 1993. Szeptember 29.
Magasság: 181 cm
Súly: 62 kg
Pozíció: Vocal & Rap






Név: Han SangHyuk (한상혁)
Színpadi név: Hyuk
Születési év: 1995 Július 5. 
Magasság: 184 cm
Súly: 63 kg
Pozíció: Maknae, Dance


És akkor nem is húzom tovább a dolgot, jöjjön a szám és a kissé furcsa, misztikusnak szánt, kissé mégis egyszerűre sikeredett klip!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése